Sałatka „leśna polana” zaskakuje swoim wyglądem jak i smakiem. Jestem pewna, że zaciekawi każdego kto ją zobaczy. Do jej przygotowania będziecie potrzebować tortownicy, w której układamy poszczególne warstwy składników. Konieczne jest jej schłodzenie przed podaniem, aby bez problemu wyjąć ją później na talerz. Sałatka smakuje naprawdę pysznie, jak dla mnie jest ona lepszą wersją tradycyjnej sałatki jarzynowej. Przy krojeniu i obieraniu warzyw pomocne mi były noże, które otrzymałam w paczce niespodziance od Fiskars. W zestawie znajdował się duży i ostry nóż szefa kuchni oraz mniejszy, uniwersalny do obierania i krojenia warzyw i owoców. Oba noże są ostre, solidnie wykonane i stabilne. Łatwo się z nimi „pracuje” w kuchni dzięki czemu w prosty sposób możemy przyrządzić wiele dań. Całą ofertę noży i akcesoriów kuchennych możecie znaleść na stronie producenta pod tym linkiem.
Skopiuj adres i wklej go w swoim WordPressie, aby osadzić
Skopiuj i wklej ten kod na swoją witrynę, aby osadzić element